Εκτελούμε παραγγελίες (Δευτέρα – Κυριακή)

Για παράδοση παραγγελιών συγκεκριμένες ώρες, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας (κατόπιν συνεννόησης).

Το stefanikhdeias δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει νωρίτερα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Υποχρεωτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη ώστε να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία του, την διεύθυνσή του, κ.λ.π. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν αναλαμβάνουμε εκπλήξεις, δηλαδή να παραδοθεί οποιαδήποτε παραγγελία χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη. Κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη θα παραδοθεί το προϊόν όποτε θελήσει εκείνος. Σε περίπτωση λάθους αριθμού, αυτόματα αναλαμβάνετε και την ευθύνη της αργοπορημένης ή της σε λάθος πρόσωπο αποστολής. Εάν ο παραλήπτης απουσιάζει, ή δεν επιθυμεί να παραλάβει το προϊόν, τότε η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας και έρχεστε εσείς στον χώρο μας για να παραλάβετε το προϊόν σας. Η κάθε παραγγελία αποστέλλεται μονάχα 1 φορά.

Η παραγγελία σας για να πάει θα πρέπει να έχει προηγουμένως καταχωρηθεί στο σύστημά μας τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα. Όπως είναι αντιληπτό οποιαδήποτε παραγγελία έχει κάποιο χρόνο προετοιμασίας και άλλο τόσο χρόνο παράδοσης, έτσι παρόλο που το σύστημα μπορεί να σας επιτρέψει να κάνετε μία παραγγελία π.χ 13:00 για να παραδοθεί έως τις 14:00, αυτό είναι αδύνατον διότι τα δρομολόγια βγαίνουν πιο πριν 2 ώρες.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκπλήρωσης της παραγγελίας, εντός της ίδιας μέρας, το stefanikhdeias υποχρεούται στην έγκυρη ειδοποίηση του πελάτη – αποστολέα.

Αν ο παραλήπτης δεν δεχτεί να λάβει το προϊόν τότε η ευθύνη είναι δική σας και το κατάστημα δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για επιστροφή χρημάτων, ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα.

Όλα τα προϊόντα μας τα παραδίδουμε με ασφάλεια, ταχύτητα και επαγγελματισμό στον χώρο που θα πραγματοποιήσετε την τελετή ταφής. Όλα τα μας είδη τα αποστέλλουμε μόνο εντός Αττικής.

Σημαντική επισήμανση :αποστέλλουμε τα στεφάνια στον χώρο όπου θα διαβαστεί ο νεκρός (είτε στο νεκροταφείο είτε στην εκκλησία). Αποχώρηση του προσωπικού μας από τον χώρο αμέσως μετά την τοποθέτηση των στεφανιών με ασφάλεια. Δεν έχουμε την ικανότητα μεταφοράς των στεφανιών στον τάφο ή οπουδήποτε αλλού (το γραφείο τελετών είναι υπεύθυνο για αυτή την αρμοδιότητα). Ουδεμία ευθύνη έχουμε για την πρώιμη μεταφορά των στεφάνων στον χώρο ταφής από τον οποιοδήποτε. Επιπλέον εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι και ούτε κατέχουμε κάποια ευθύνη για τυχόν λάθος στοιχεία σχετικά με πληροφορίες του θανόντος ή την ώρα της ταφής τα οποία εσείς ορίζετε.  Τα λάθη επιβαρύνουν τον πελάτη και εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.