Οι γενικοί όροι χρήσης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας του stefanikhdeias.gr, που έχει εταιρική έδρα στη διεύθυνση Αγίας Σοφίας 25, Τ.Κ 16232, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα. Αυτοί οι γενικοί όροι χρήσης είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, εκτός εξαιρέσεων, διατυπωμένων γραπτώς και με σαφήνεια. Το ανθοπωλείο Στεφάνι κηδείας μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών του όρων. Είναι λοιπόν απαραίτητο να ανατρέχετε σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεστε τον δικτυακό τόπο  www.stefanikhdeias.gr. Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών καθώς και ότι υπάρχει στο αποστολή & παράδοση & ακύρωση παραγγελίας κείμενο.

Το Στεφάνι κηδείας σας εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα και εξυπηρέτηση της αγοράς. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας και αυτό σας εγγυόμαστε. Τα προϊόντα που επιλέγετε είναι και αυτά που δεσμευόμαστε ότι θα παραδοθούν. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα κάποιο είδος λουλουδιού να έχει εξαντληθεί ή να μην υπάρχει στον ίδιο ακριβώς χρωματισμό. Σε αυτή την περίπτωση θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος, της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που αρχικά παραγγείλατε, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να ζητήσει τη συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.stefanikhdeias.gr αποδέχεστε αυτόματα τους όρους και τις όποιες τροποποιήσεις.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας- Λογότυπο

Τα κείμενα και οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ιδιοκτησία τoυ STEFANIKHDEIAS και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων μας απεικονίζουν αληθινά είδη που έχουμε δημιουργήσει όμως επειδή το είδος μας είναι πολύ ευαίσθητο και φυσικό υλικό σημαίνει ότι το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ ίδιο, δεν είναι τυποποιημένο. Παρόλο αυτά  το αναπαράγουμε με όσο το δυνατόν ακριβής τρόπο. Η προσπάθεια μας είναι να κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με την καλύτερη αναπαράσταση για το πιο κοντινό-φυσικό αποτέλεσμα ως προς τις φωτογραφίες. Επιπλέον λόγω των καιρικών φαινομένων, της εποχικότητας, της διαθεσιμότητας της αγοράς, υπάρχουν πιθανότητες αντικατάστασης κάποιων λουλουδιών ώστε να καλύψουμε μια τυχόν υπάρχουσα έλλειψη. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φτιάξουμε ένα αποτέλεσμα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με την αρχική επιλογή σας.

Επαναλαμβάνουμε πως τα στεφάνια τα κατασκευάζουμε με γαρύφαλλα τους χειμωνιάτικους και ανοιξιάτικους μήνες και με ντάλιες τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες. Κατά συνέπεια σε φωτογραφία που υπάρχουν γαρύφαλλα και αυτά είναι μη διαθέσιμα θα τα αντικαταστήσουμε με ντάλιες και το αντίστροφο.